Üdvözöllek weboldalamon!

Szeretnél egy olyan emberrel együtt dolgozni, aki szereti a gyerekeket, kedves, türelmes, szépen fest, kreatív és megbízható? A személyemben mindezt megtaláltad.

Különleges, kreatív arcfestések kerülnek ki a kezeim közül, boldog gyerekek mosolyognak a rendezvényeken, elégedett szülők térnek vissza minden évben az adott programokra, rendezvényekre, ahol velem már találkoztak.

A munkám garancia a gyerekek örömére, a megrendelt szolgáltatás sikerére.

Bármelyik szolgáltatást is választod az oldalról, magas színvonalú, gyors munkát várhatsz el, kedves hozzáállást, kiszámítható díjakat.

Bemutatkozás:

Szabó Henriett vagyok, arc- és testfestő, csillám- és hennafestő, sminkes, oktató.

Évekig egy állami otthonban voltam gondozónő, ahol olyan gyerekekre vigyáztam, akikről lemondtak a szüleik. Innen a gyerekekkel való könnyű kapcsolatteremtés képessége, és az Ő kis világuk megértése.

Arcfestéssel 2006-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni, majd kibővítve a szolgáltatást a felnőttek felé is, a csillámtetoválás, hennafestés és a sminkelés is bekerült a repertoáromba. Eközben egyre több helyre hívtak el festeni, mert a festés technikám, szolgáltatásaim egyre népszerűbbek lettek. A rendezvényeken túl a nemzetközi és hazai versenyeknek is aktív résztvevője voltam, számos díjat nyertem, melyek közül a legkiemelkedőbb a 2018. évi ausztriai World Bodypainting Festival (WBF), ahol világbajnoki II. helyezést értem el arcfestésben, valamint a 2014. évi IV. Balmaz Hajkarneválon megrendezett arcfestés verseny, melyen I. helyezést értem el. A tudásom a legjobbaktól tanultam és folyamatosan fejlesztem magam. A legnevesebb külföldi világversenyen (World Bodypainting Fesztiválon) több nemzetközileg elismert arc-, és testfestő oktatásán is részt vettem.

„Nagyon szeretem a gyerekeket, a kezeim alatt a legvadabb kiscsikók is lenyugodnak, és élvezik a festést, gyorsan festek és igényesen.”

Miközben a terepen is dolgozom, oktatóként arc- és testfestést tanítok a TyToo tanfolyamain.

Párom Zsolti, lufihajtogatóként egy igazi vidám színfoltot képvisel mellettem, igényes lufifigurákkal lepve meg a gyerekeket és felnőtteket. Láttál már Pókembert, Traktort  vagy Jégvarázs hercegnőt lufiból hajtogatva? Ha nem, akkor itt az ideje, hogy te is megcsodáld! Ahogy minden gyereknek és szülőnek tátva marad a szája a rendezvényeken. 🙂

Ha szeretnéd a rendezvényed színesíteni bármely szolgáltatással, hívj a +36 20 558-2784 számon vagy keress az arcfestoheni@gmail.com e-mail címen.